Tagliatelle so špenátovým pestom, avokádom a morčacími prsiami

Tagliatelle so špenátovým pestom, avokádom a morčacími prsiami

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):

Tagliatelle – 250 g

Špenátové pesto

Avokádo – 1 ks

Morčacie prsia – 400 g

Soľ, Čierne korenie, Repkový alebo Slnečnicový olej

Parmezán na posypanie – voliteľné, ale je to s tým lepšie

AKO NA TO:

Ďalší fantastický recept na tagliatelle! Bude chutiť celej rodine. Mám to z vlastnej skúsenosti.

Cestoviny uvar v osolenej vode. (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

Morčacie prsia nakrájaš na steaky, osolíš, okoreníš a opečieš na oleji. Neboj sa ich opiecť trochu prudšie, aby chytili peknú farbu a vnútri zostali šťavnaté.

Cestoviny zmiešaš so špenátovým pestom, roztlačeným avokádom a podávaš ako na obrázku.

Na tanieri ešte posyp parmezánom a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

425 kcal, tuky 11 g, bielkoviny 33 g, sacharidy 47 g, vláknina 7 g

A ČO VYSKÚŠAŤ AJ INÉ CESTOVINY?