Cestoviny so syrom, cesnakom a opečenými paradajkami

Cestoviny so syrom, cesnakom a opečenými paradajami

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):

Cestoviny – 250 g

Cherry paradajky – 4ks/osoba

Eidam/Gouda, 45% – 200 g

Cesnak – 2 strúžiky

Soľ, Čierne korenie, Rozmarín alebo Tymián, Olivový olej

AKO NA TO:

Máš nečakanú návštevu alebo nič v chladničke? Tento rýchly a jednoduchý recept ťa zachráni. 😉

Uvarené cestoviny ešte za horúca zmiešaj so syrom, pretlačeným cesnakom a olivovým olejom. Celé to premiešaj, aby sa ti syr krásne roztavil. (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

Kým sa ti uvaria cestoviny, paradajky si prudko opeč na prekrojenej strane.

Na záver okoreníš, pridáš svoju obľúbenú bylinku a máš hotovo.

Dobrú chuť.

PS: ihneď podávaš, lebo ak ti syr stuhne, už to bude len jedna veľká hruda. Ak si ich chceš pripraviť aj ďalší deň, syr pridaj až po opätovnom zohriatí..

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

430 kcal, tuky 18 g, bielkoviny 20 g, sacharidy 45 g, vláknina 4 g

A ČO VYSKÚŠAŤ AJ INÉ CESTOVINY?