Omeleta s cibuľou, olivami a parmezánom

Omeleta s cibulou, olivami a parmezánom

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Vajíčka – 3 ks

Cibuľa – 1 menší kus

Olivy – za hrsť

Maslo

Parmezán

Soľ, Čierne korenie

AKO NA TO:

Vyzerá to ako palacinka, ale nie je to palacinka.

Na rozohriate maslo poukladáš krúžky cibule, pridáš rozmiešané vajíčka a na miernej teplote pomaly pripravuješ. Buď zakryješ a počkáš kým sa ti vajíčka pripravia aj zhora, alebo do nich vareškou občas opatrne šťuchneš, aby sa horná, tekutá vrstva dostala dole a pokračuješ, kým nie sú pripravené.

Osolíš, okoreníš, preklopíš na tanier, posypeš parmezánom a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

396 kcal, tuky 29 g, bielkoviny 25 g, sacharidy 8 g, vláknina 2 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

ĎALŠIA INŠPIRÁCIA NA RAŇAJKY: