Tagliatelle s balkánskym syrom, olivami a parmezánom

Tagliatelle s balkánskym syrom, olivami a parmezánom

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):

Tagliatelle – 250 g

Olivy, čierne – za hrsť na osobu

Balkánsky syr – 200 g

Parmezán – 40 g

Soľ, Čierne korenie, Olivový olej

AKO NA TO:

Už nemusíš hľadať jednoduchý recept na skvelé tagliatelle. Máš ho priamo pred sebou.

Cestoviny uvar v osolenej vode. Na tanieri na ne nadrvíš balkánsky syr, pridáš olivy, parmezán, trochu olivového oleja a trochu okoreníš čiernym korením. Ak by sa ti to zdalo málo slané, kľudne si dosoľ, ale opatrne, pretože balkánsky syr je slaný sám o sebe.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

467 kcal, tuky 22 g, bielkoviny 18 g, sacharidy 48 g, vláknina 1 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

A ČO VYSKÚŠAŤ AJ INÉ CESTOVINY?