Tagliatelle so špenátovým pestom, orechmi a parmezánom

Tagliatelle so špenátovým pestom, orechmi a parmezánom

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):

Tagliatelle – 250 g

Špenátové pesto

Orechy podľa chuti a nálady – za menšiu hrsť/osoba

Parmezán na posypanie

Soľ

AKO NA TO:

Tajomstvo tohto receptu je veľmi jednoduché. Zostalo mi ešte nejaké pesto a aj tagliatelle. Rozhodol som sa teda, že ešte nejaký jednoduchý recept z toho vzíde. A vyšlo to!

Cestoviny uvar v osolenej vode. (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

Uvarené cestoviny zmiešaš so špenátovým pestom, posypeš parmezánom, nahrubo namletými orechmi a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

415 kcal, tuky 19 g, bielkoviny 15 g, sacharidy 45 g, vláknina 4 g

A ČO VYSKÚŠAŤ AJ INÉ CESTOVINY?