Volské oko so slaninou a rukolou

Volské oko so slaninou a rukolou

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Vajíčka – 3 ks

Slanina – 50 g

Rukola – za hrsť

Soľ (+prípadne aj čierne korenie)

Bonus: zelenina podľa chuti

AKO NA TO:

Tieto jednoduché a fantastické raňajky nie sú žiadna veda.

Najprv si nakrájaj a opeč slaninu. Aby zostala chrumkavá, odlož ju bokom a až na záver pridaj k vajíčkam. (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

Na masti, ktorá ti zostala po opečení slaniny si priprav vajíčka. Opatrne ich rozklepni, aby ti žĺtko zostalo celé a na miernej teplote nechaj pomaly opekať. Od toho, ako dlho ich tam necháš závisí to, ako budeš mať prepečené žĺtko.

Ja ho mám rád tekuté, ale nechám to na teba. Osolíš, prípadne okoreníš a podávaš s rukolou.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

453 kcal, tuky 38 g, bielkoviny 26 g, sacharidy 2 g, vláknina 0 g

ĎALŠIA INŠPIRÁCIA NA RAŇAJKY: