ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):
Špagety – 250 g
Cesnak – 2 strúžiky
Soľ, Chilli, Petržlenová vňať, Olivový olej
AKO NA TO:
Keď sa povie jednoduchá večera, siahnem po tomto vynikajúcom neapolskom recepte. Dôležité dodať – tradičnom neapolskom recepte.
Daj variť špagety. Klasika. Hlboký hrniec, veľa vody, soľ.
Na oleji mierne orestuj cesnak a chilli papričky, ale opatrne, aby ti cesnak nezhorkol. (pokračovanie nižšie)
„Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“
Muž v kuchyni
Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:
pokračovanie:
Premiešaj s cestovinami a nakrájanou petržlenovou vňaťou. Podľa potreby ešte pridaj olivový olej a máš hotovo.
Dobrú chuť.
TIP: niekto pridáva aj parmezán, ale podľa tradičnej receptúry tam nepatrí… lenže ruku na srdce, absolútne sa tam žiada 😉
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
215 kcal, tuky 4 g, bielkoviny 6 g, sacharidy 38 g, vláknina 2 g