Oštiepok s jablkom, medom a orechmi

Oštiepok s jablkom, medom a orechmi

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Oštiepok, údený – 100 g

Jablko – 2 ks

Med – 1 čl

Vlašské orechy – za hrsť

Maslo

AKO NA TO:

Rýchla, jednoduchá a veľmi sýta večera!

Jablká nakrájaj a opeč na masle. Podávaš s oštiepkom, medom, orechmi a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

722 kcal, tuky 38 g, bielkoviny 30 g, sacharidy 65 g, vláknina 7 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

INŠPIRÁCIA NA ĎALŠIU DOBRÚ VEČERU: