Pečené batáty s grilovaným Halloumi a pažítkovým dipom

Pečené batáty s grilovaným Halloumi a pažitkovým dipom

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):

Batáty – 2 ks

Halloumi – 250 g

Maslo

Pažítkový dip

Soľ, Rozmarín

Voliteľné: Domáce pesto ako marináda na Halloumi

AKO NA TO:

Jednoduchá, rýchla a zdravá večera! Všetko stihneš, kým sa ti budú piecť batáty.

Batáty len umyješ, rozpolíš, narežeš ako na obrázku a položíš do pripraveného alobalu.

Osolíš, pridáš trocha masla, rozmarín a pečieš zabelené v alobale pri 190° po dobu 60 min.

Medzitým si priprav pažitkový dip. (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

Halloumi ideálne vložíš do pesta na 12 hodín, ale keď nestihneš nevadí. Stačí potrieť a opatrne ugriluješ.

Podávaš s batátmi. Do pažitkového dipu namáčaš batáty aj syr.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

386 kcal, tuky 22 g, bielkoviny 19 g, sacharidy 29 g, vláknina 5 g

INŠPIRÁCIA NA ĎALŠIU DOBRÚ VEČERU: