ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):
Batáty – 2 ks
Halloumi – 250 g
Maslo
Soľ, Rozmarín
Voliteľné: Domáce pesto ako marináda na Halloumi
AKO NA TO:
Jednoduchá, rýchla a zdravá večera! Všetko stihneš, kým sa ti budú piecť batáty.
Batáty len umyješ, rozpolíš, narežeš ako na obrázku a položíš do pripraveného alobalu.
Osolíš, pridáš trocha masla, rozmarín a pečieš zabelené v alobale pri 190° po dobu 60 min.
Medzitým si priprav pažitkový dip. (pokračovanie nižšie)
„Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“
Muž v kuchyni
Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:
pokračovanie:
Halloumi ideálne vložíš do pesta na 12 hodín, ale keď nestihneš nevadí. Stačí potrieť a opatrne ugriluješ.
Podávaš s batátmi. Do pažitkového dipu namáčaš batáty aj syr.
Dobrú chuť.
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
386 kcal, tuky 22 g, bielkoviny 19 g, sacharidy 29 g, vláknina 5 g