Špagety Aglio Olio

Špagety Aglio Olio

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):

Špagety – 250 g

Cesnak – 2 strúžiky

Soľ, Chilli, Petržlenová vňať, Olivový olej

AKO NA TO:

Keď sa povie jednoduchá večera, siahnem po tomto vynikajúcom neapolskom recepte. Dôležité dodať – tradičnom neapolskom recepte.

Daj variť špagety. Klasika. Hlboký hrniec, veľa vody, soľ.

Na oleji mierne orestuj cesnak a chilli papričky, ale opatrne, aby ti cesnak nezhorkol. (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

Premiešaj s cestovinami a nakrájanou petržlenovou vňaťou. Podľa potreby ešte pridaj olivový olej a máš hotovo.

Dobrú chuť.

TIP: niekto pridáva aj parmezán, ale podľa tradičnej receptúry tam nepatrí… lenže ruku na srdce, absolútne sa tam žiada 😉

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

215 kcal, tuky 4 g, bielkoviny 6 g, sacharidy 38 g, vláknina 2 g

A ČO VYSKÚŠAŤ AJ INÉ CESTOVINY?