Gravy omáčka

Gravy omáčka

ČO BUDEME POTREBOVAŤ:

Výpek z mäsa, napr. z tohto pulled pork – trhané mäso

Slanina údená – 3 plátky

Zeler – 50 g

Cesnak – 1 strúžik

Bobkový list, Rozmarín

Múka hladká – ak by si potreboval zahustiť

Voda

AKO NA TO:

Ak ti zostal výpek z mäsa, ktoré si pripravoval k obedu, tak ho prelej do malého hrnca, pridaj podľa potreby vodu, najemno nakrájanú slaninu, zeler a cesnak. Ochutíš 2 lístkami bobkového listu, trocha rozmarínu a povar 10 min. Celé to rozmixuj (pred mixovaním vyber bobkové listy) a ak to bude málo husté, zahusti trochou múky, ktorú si rozmiešal v troške vody.

Ideálne na zemiaky alebo si tým kľudne aj prelej mäso.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

61 kcal, tuky 3 g, bielkoviny 2 g, sacharidy 7 g, vláknina 0 g


TIP: zahustiť môžeš aj zemiakom, ale je to pracnejšie 😉

DÔLEŽITÉ: ukážem ti, ako môžeš jesť, čo chceš a ešte pri tom aj efektívne spaľovať nadbytočné tuky. Bez toho, aby si musel/a kupovať doplnky stravy, zázračné výrobky alebo moderné superpotraviny. Vytvor si svoj osobný profil a presvedč sa sám/sama, že to ide napríklad aj s týmto receptom. 😉

Všetko máš pripravené v klientskej zóne na Ceste za pekáčom.