Bylinkové maslo

bylinkové maslo, recept, na mäso, na bagety

ČO BUDEME POTREBOVAŤ:

Maslo – 125 g

Cesnak – 2 strúžiky

Rozmarín

Tymián

AKO NA TO:

Všetko spolu zmiešaš a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

36 kcal, tuky 4 g, bielkoviny 0 g, sacharidy 0 g, vláknina 0 g


TIP: hodí sa na dochutenie čerstvo upečeného mäsa, alebo na rozpečené bagetky 🙂 a určite nezabudni vyskúšať aj tento lososový sendvič 😉

PS: masla môžeš použiť aj menej, ale ja si radšej pripravím viac aj na iné prípady. A s korením nešetri, potrebuješ maslo poriadne rozvoňať. Veľa ho dávať aj tak nebudeš.

DÔLEŽITÉ: ukážem ti, ako môžeš jesť, čo chceš a ešte pri tom aj efektívne spaľovať nadbytočné tuky. Bez toho, aby si musel/a kupovať doplnky stravy, zázračné výrobky alebo moderné superpotraviny. Vytvor si svoj osobný profil a presvedč sa sám/sama, že to ide napríklad aj s týmto receptom. 😉

Všetko máš pripravené v klientskej zóne na Ceste za pekáčom.