Lososový sendvič s bylinkovým maslom

recept, obed, losos, bylinkové maslo, bageta, rukola, cesnak, fitrecept, fitness recept

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):

Francúzska bageta (tá dlhá, ktorá sa ti vždy zlomí cestou domov) – 1 ks

Losos – 200 g

Rukola – koľko hrdlo ráči

Bylinkové maslo

AKO NA TO:

Jednoduchý, lahodný a zdravý obed? Alebo chystáš oslavu, prípadne grilovačku a nevieš čo pripraviť? Je tu jeden veľmi chutný a rýchly recept.

Pripravíš si bylinkové maslo zmiešaním všetkých ingrediencií. Bagetu nakrájaš ako na obrázku. Potrieš bylinkovým maslo a dáš zapiecť podľa chuti. Ideál 180°, horný gril na 5-10 min. Podľa toho ako veľmi „do zlata“ ju chceš.

Lososa pripravíš na grile alebo panvici s trochou oleja.

Na zapečené bagety ukladáš rukolu, natrhané kúsky lososa a máš hotovo.

Prajem dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

372 kcal, tuky 18 g, bielkoviny 17 g, sacharidy 36 g, vláknina 3 g


TIP: maslo si nechaj odstáť pri izbovej teplote tak 2 hodiny, nech sa ti s ním dobre pracuje 🙂

PS: ak by hosťom a jedákom chutilo, vedia sa obslúžiť aj sami.. tak jednoduchý recept to je 😉 a mám tu dobrý recept aj na kubánsky sendvič, tak smelo do toho 😉

PS 2: pripravil som pre teba aj inšpiráciu na celý deň 🙂 a určite vyskúšaj aj iné recepty z rýb 😉