Rozpečená bageta s bylinkovým maslom

bageta, bylinková, cesnaková, recept, zapečená, rozpečená

ČO BUDEME POTREBOVAŤ:

Bageta – počet podľa hladných krkov

Bylinkové maslo – inšpiruj sa tu

AKO NA TO:

Ak hľadáš výbornú prílohu k šalátom alebo k mäsu, tak toto je viac než vynikajúce.

Bagety narežeš ako na obrázku. Budú sa ti potom dobre porciovať. Povrch potrieš bylinkovým maslom a zájdeš jemne aj do zárezov. Len to zbytočne nepreháňaj. Maslo sa ti roztaví a roztečie, tak aby si to nemal zbytočné nasiaknuté tukom. Pečieš na 180°, horný a spodný ohrev, 10-12min.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 malú bagetu (120g):

373 kcal, tuky 14 g, bielkoviny 9 g, sacharidy 51 g, vláknina 3 g


TIP: skús ich napríklad k tomuto šalátu

PS: doma ich musím vždy pripraviť viac, lebo mi to manželka s deťmi vždy ujedajú aj samostatne. Len tak. Až také je to chutné 🙂

DÔLEŽITÉ: ukážem ti, ako môžeš jesť, čo chceš a ešte pri tom aj efektívne spaľovať nadbytočné tuky. Bez toho, aby si musel/a kupovať doplnky stravy, zázračné výrobky alebo moderné superpotraviny. Vytvor si svoj osobný profil a presvedč sa sám/sama, že to ide napríklad aj s týmto receptom. 😉

Všetko máš pripravené v klientskej zóne na Ceste za pekáčom.