Rozpečená bageta s bylinkovým maslom

bageta, bylinková, cesnaková, recept, zapečená, rozpečená

ČO BUDEME POTREBOVAŤ:

Bageta – podľa počtu hladných krkov

Bylinkové maslo – inšpiruj sa tu

AKO NA TO:

Ak hľadáš výbornú prílohu k šalátom alebo k mäsu, tak toto je viac než vynikajúce.

Bagety narežeš ako na obrázku. Budú sa ti potom dobre porciovať. Povrch potrieš bylinkovým maslom a zájdeš jemne aj do zárezov. Len to zbytočne nepreháňaj. Maslo sa ti roztaví a roztečie, tak aby si to nemal zbytočné nasiaknuté tukom. Pečieš na 180°, horný a spodný ohrev, 10-12min.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 malú bagetu (120g):

373 kcal, tuky 14 g, bielkoviny 9 g, sacharidy 51 g, vláknina 3 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

ĎALŠIA INŠPIRÁCIA NA CHEAT-DAY: