Španielska omeleta

Španielska omeleta

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Vajíčka – 3 ks

Pečené zemiaky, napríklad z tohto receptu – 2 ks

Cherry paradajky – 8 ks

Soľ, Čierne korenie, Petržlenová vňať alebo iná bylinka podľa chuti a nálady

AKO NA TO:

Aj keď sa to môže tváriť ako raňajky, je lepšie a vhodnejšie pripraviť si tento jednoduchý recept na večeru.

Zemiaky použi ideálne tie, ktoré ti zostali z predchádzajúceho receptu, aby si nemusel piecť nové. (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

Na panvici roztopíš maslo a okolo zemiakov rovnomerne vyleješ rozmiešané vajíčka, pridáš nakrájané cherry paradajky, osolíš, okoreníš, ozdobíš nasekanou bylinkou a na miernej teplote necháš pomaly vajíčka stuhnúť a máš hotovo.

Dobrú chuť.

PS: nenechávaj ich tam moc dlho, aby si vajíčka nepresušil a zároveň ich nerob na vysokej teplote, aby si ich nepripálil 😉

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

437 kcal, tuky 18 g, bielkoviny 25 g, sacharidy 41 g, vláknina 4 g

INŠPIRÁCIA NA ĎALŠIU DOBRÚ VEČERU: