Toskánska omeleta

Toskánska omeleta

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Vajíčka – 3 ks

Mozzarella – 50 g

Cherry paradajky a Čierne olivy – za hrsť (cca 50 g/surovina)

Maslo

Soľ, Čierne korenie, Rozmarín, Tymián

AKO NA TO:

Vynikajúca omeleta bez múky a takmer dokonalý low-carb recept.

Nakrájané olivy a cherry paradajky trochu opečieš na masle, pridáš rozmiešané vajíčka, položíš plátky mozzarelly a na miernej teplote pomaly pripravuješ.

Na záver osolíš, okoreníš, rozvoniaš bylinkami a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

428 kcal, tuky 32 g, bielkoviny 31 g, sacharidy 5 g, vláknina 2 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

ĎALŠIA INŠPIRÁCIA NA RAŇAJKY: