Bylinkové maslo

bylinkové maslo, recept, na mäso, na bagety

ČO BUDEME POTREBOVAŤ:

Maslo – 125 g

Cesnak – 2 strúžiky

Rozmarín

Tymián

AKO NA TO:

Všetko spolu zmiešaš a máš hotovo.

Dobrú chuť.

TIP: hodí sa na dochutenie čerstvo upečeného mäsa, alebo na rozpečené bagetky 🙂 a určite nezabudni vyskúšať aj tento lososový sendvič 😉

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

36 kcal, tuky 4 g, bielkoviny 0 g, sacharidy 0 g, vláknina 0 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

VYSKÚŠAJ AJ OSTATNÉ OMÁČKY/DIPY: