ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):
Bravčová krkovička (s kosťou či bez) – 4 steaky
Kyslá kapusta – 2×500 g balenie
Smotana, sladká 33% – 250 ml
Cesnak – 4 strúžiky
Soľ, Čierne korenie, Repkový/Slnečnicový olej
AKO NA TO:
Máš pred sebou ďalší jednoduchý recept, ktorý pripravíš v podstate v jednom pekáči.
Mäso osolíš, okoreníš, potrieš pretlačeným cesnakom a necháš aspoň 12 hodín naložené. (pokračovanie nižšie)
„Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“
Muž v kuchyni
Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:
pokračovanie:
Pekáč potrieš tenkou vrstvou oleja, vyložíš kapustou, položíš mäso a zakryté pečieš 45 min. na 160°.
Potom podleješ smotanou a odokryté zapekáš na 180° ďalších 15min. a máš hotovo.
Môžeš podávať so zemiakmi, ale aj s ryžou.
Dobrú chuť.
PS: s ryžou ti to bude trochu pripomínať Koložvársku kapustu
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
481 kcal, tuky 33 g, bielkoviny 34 g, sacharidy 11 g, vláknina 5 g