Krupicová kaša s hruškou

krupicová kaša, recept, hruška, jeseň, jesenný, raňajky, chutné, výborné, lahodné, jednoduché, zdravé, klinčeky, med, mlieko, detská krupica

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Krupica – 3-4 PL podľa veľkosti

Mlieko – 1 hrnček, cca 250 ml

Hruška – 1 ks

Maslo – trochu

Klinčeky – 2 ks

Med

AKO NA TO:

Začať sychravé jesenné ráno lahodným receptom, ktorý je navyše veľmi jednoduchý a obľúbený, je na nezaplatenie.

Hrušku bez jadierok nakrájaj na plátky alebo podľa fantázie a na masle obojstranne opeč do zlata. (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

Na miernej teplote zohrej mlieko s klinčekmi, pridaj krupicu a za stáleho miešania pomaly priprav jemnú kašu. Začni 3 PL krupice a ak bude veľmi riedka, pridaj ďalšiu a naopak, keď si to netrafil a zhustne moc, tak pridaj ešte trochu mlieka.

Na tanieri ozdob medom a máš hotovo. Klinčeky nejedz.

Prajem dobrú chuť.

PS: mám tu aj jednu krupicovú kašu s banánom, ktorú deti tiež milujú 🙂

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

420 kcal, tuky 8 g, bielkoviny 13 g, sacharidy 73 g, vláknina 7 g

ĎALŠIA INŠPIRÁCIA NA RAŇAJKY: