ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):
Krupica – 3-4 PL podľa veľkosti
Mlieko – 1 hrnček, cca 250 ml
Hruška – 1 ks
Maslo – trochu
Klinčeky – 2 ks
Med
AKO NA TO:
Začať sychravé jesenné ráno lahodným receptom, ktorý je navyše veľmi jednoduchý a obľúbený, je na nezaplatenie.
Hrušku bez jadierok nakrájaj na plátky alebo podľa fantázie a na masle obojstranne opeč do zlata. (pokračovanie nižšie)
„Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“
Muž v kuchyni
Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:
pokračovanie:
Na miernej teplote zohrej mlieko s klinčekmi, pridaj krupicu a za stáleho miešania pomaly priprav jemnú kašu. Začni 3 PL krupice a ak bude veľmi riedka, pridaj ďalšiu a naopak, keď si to netrafil a zhustne moc, tak pridaj ešte trochu mlieka.
Na tanieri ozdob medom a máš hotovo. Klinčeky nejedz.
Prajem dobrú chuť.
PS: mám tu aj jednu krupicovú kašu s banánom, ktorú deti tiež milujú 🙂
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
420 kcal, tuky 8 g, bielkoviny 13 g, sacharidy 73 g, vláknina 7 g