ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):
Cícer v slanom náleve – 2 plechovky (príp. 250 g sušeného, namočiť na 12 hodín a v osolenej vode uvariť)
Údená makrela – 1 ks
Šalát (ľadový/hlávkový/Little Gem.. akýkoľvek podľa tvojej chuti)
Cherry paradajky – 250 g
Uhorka, šalátová – 1 ks
Olivový olej
Cesnak – 1 strúžik
Bageta
Čierne korenie, Petržlenová vňať – ideálne čerstvá, Chilli
AKO NA TO:
Pôvodne mal byť tento recept trochu iný. Klasický šalát s natrhaným mäsom z makrely. Ale to by som nebol ja, keby som sa s tým uspokojil. 🙂 Prišlo mi to také, nijaké. Tak som sa rozhodol to pripraviť trochu inak. A dobre som urobil. Ver mi, že tento recept na jednoduchú večeru, zvládne ktokoľvek.
Nakrájaj si cesnak na menšie kúsky a na troche olivového oleja a na miernej teplote cca minutu opeč. Bacha, aby ti nezhorkol. Pridaj nakrájanú petržlenovú vňať, chilli, cícer a spolu to krátko opeč a premiešaj, aby sa prepojili chute. Okoreň čiernym korením. (pokračovanie nižšie)
„Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“
Muž v kuchyni
Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:
pokračovanie:
Šalát, paradajky, uhorky nakrájaj a zmiešaj.
Na záver si ešte opeč pripravenú bagetu, natrhaj mäso z makrely a môžeš sa do toho pustiť.
Dobrú chuť.
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
363 kcal, tuky 14 g, bielkoviny 18 g, sacharidy 42 g, vláknina 8 g