Pečené zemiaky

večera, zemiaky, pečené zemiaky, bryndza, smotana, slanina, jednoduchý, rýchly, zdravý, chutný, recept, cottage, syr, pažítka, petržlenová vňať

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Zemiaky – 2ks/osoba

  1. cottage + bylinky (pažítka, petržlenová vňať)
  2. bryndza s kyslou smotanou + opečená slanina
  3. nastrúhaný syr + kyslá smotana
  4. nastrúhaný syr + maslo

AKO NA TO:

Naozaj jednoduchý a chutný recept na večeru alebo obed? Zemiaky poprepichuj vidličkou po celom obvode, peč ich 60min. pri 190°.

Potom ich z jednej strany narež do kríža a z druhej jemne zatlač, aby sa ti krásne otvorili. Naplň podľa svojej chuti a máš hotovo.

Dobrú chuť. 😉

TIP: ďalšie variácie nechám na teba, ale môžeš skúsiť aj s mäsom a hubami alebo mozzarellou 😉 (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu s cottage + bylinky:

337 kcal, tuky 10 g, bielkoviny 27 g, sacharidy 32 g, vláknina 2 g

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu s bryndzou, kyslou smotanou a opečenou slaninou:

514 kcal, tuky 33 g, bielkoviny 24 g, sacharidy 29 g, vláknina 2 g

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu s nastrúhaným syrom a kyslou smotanou:

447 kcal, tuky 28 g, bielkoviny 19 g, sacharidy 28 g, vláknina 2 g

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu s nastrúhaným syrom a maslom:

381 kcal, tuky 23 g, bielkoviny 17 g, sacharidy 25 g, vláknina 2 g

INŠPIRÁCIA NA ĎALŠIU DOBRÚ VEČERU: