Šťavnaté hovädzie so zeleninou

večera, obed, recept, hovädzie mäso, hovädzie zadné, fitrecept, fitness recept, hovädzie zo zeleninou, zemiaky, cvikla, červená repa, mrkva, tymián, rasca, petržlenová vňať, chilli, dietny recept, chudnutie

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):

Hovädzie zadné – 500 g

Oravská/Anglická slanina – 250 g

Mrkva – 4 ks

Zemiaky – 4 ks

Červená repa – 2 ks

Červené víno – 1 dcl

Voda – 4 dcl

Repkový alebo Slnečnicový olej

Rasca, Tymián, Soľ, Čierne korenie, Čerstvá petržlenová vňať, Chilli

AKO NA TO:

Výborný a jednoduchý recept na hovädzie zadné.

Mäso aj slaninu nakrájaj na kocky, prudko opeč na panvici, podlej vínom a nechaj krátko prejsť varom. Potom prelož do zapekacej misy, pridaj všetku zeleninu, ktorú si si predtým nakrájal, osoľ, okoreň, premiešaj, podlej vodou a pri 180° nechaj zakryté dusiť 60min.

Na tanieri ozdob čerstvou petržlenovou vňaťou, chilli a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

395 kcal, tuky 12 g, bielkoviny 42 g, sacharidy 25 g, vláknina 6 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

INŠPIRÁCIA NA ĎALŠIU DOBRÚ VEČERU: