ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):
Čerstvý alebo opečený chlieb – 100 g
Kuracie mäso z obeda – 50 g
Cibuľa – 1/2 ks
Cesnak – 2 strúžiky
Cherry paradajky – 10 ks
Citrón/Limetka
Soľ, Čierne korenie, Repkový olej, Petržlenová vňať
AKO NA TO:
Určite to poznáš. Upečieš v nedeľu kura (napr. takto), rodina zje prsia, stehná, krídla… no a čo s tým zbytkom? Určite to rád objedáš, ale ak si to chceš spríjemniť a ozvláštniť, mám tu pre teba tip, ako z toho urobiť ďalší plnohodnotný obed alebo aj večeru. Dokonca to môžeš pripraviť aj pre hostí, keď budete grilovať. Na ohni opečený chlieb bude ešte lepší. (pokračovanie nižšie)
„Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“
Muž v kuchyni
Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:
pokračovanie:
Cibuľu a cesnak nakrájaš nadrobno a opečieš na oleji. Pridáš rozpolené cherry paradajky a spolu opekáš, kým ti nezmäknú. Na záver pridáš nasekanú petržlenovú vňať a pokvapkáš šťavou z citróna alebo limetky.
Mäso rukou natrháš a podávaš ako na obrázku.
Dobrú chuť.
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
442 kcal, tuky 8 g, bielkoviny 20 g, sacharidy 70 g, vláknina 5 g