Morčacie steaky na toskánsky spôsob

Morčacie steaky na toskánsky spôsob

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Morčacie prsia – 200 g

Cherry paradajky – 100 g

Cesnak – 1 strúžik

Smotana 33 % – 100 ml

Soľ, Čierne korenie, Petržlenová vňať, Repkový olej, Maslo

AKO NA TO:

Ďalší vynikajúci a jednoduchý low-carb recept.

Mäso osolíš, okoreníš a na repkovom oleji obojstranne opečieš. Potom k mäsu pridáš za lyžicu masla, nakrájaný cesnak, cherry paradajky a chvíľu spolu podusíš, kým sa ti to celé krásne nerozvonia. Pred koncom pridáš smotanu, čerstvú petržlenovú vňať, necháš prejsť varom a odstavíš.

Dobrú chuť.

TIP: morčacie prsia vieš vyskúšať aj na sladko s medom a sezamom alebo zapečené so špenátom a syrom 🙂

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

550 kcal, tuky 8 g, bielkoviny 51 g, sacharidy 8 g, vláknina 1 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

INŠPIRÁCIA NA ĎALŠIE DOBRÉ OBEDY: