Mrkový krém s kuracím mäsom a sezamom

Mrkvový krém s kuracím mäsom a sezamom

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (6-8 porcií):

Mrkva – 5 ks

Zemiaky – 5 ks

Smotana 33% – 250 ml

Voda – 1 l

Kuracie mäso z nedeľného obeda

Soľ, Čierne korenie, Sezam

AKO NA TO:

Uvar si jemný mrkvový krém podľa tohto receptu. Akurát vynechaj Tabasco a karamelizovanú cibuľu.

Potom si natrhaj mäso, ktoré ti zostalo z pečeného kuraťa. Opeč ho prudko na panvici.

Polievku ozdob sezamom, pridaj si do nej kúsky mäsa a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

260 kcal, tuky 14 g, bielkoviny 15 g, sacharidy 19 g, vláknina 3 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

POLIEVKA JE ZÁKLAD: