Pečená ryba na slanine

Pečená ryba na slanine

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (2 porcie):

Rybie filety – 400 g

Slanina – 50 g

Citrón – 1 ks

Majo Dižon

Soľ, Čierne korenie, Bobkový list, Repkový/Slnečnicový olej

AKO NA TO:

Veľmi jednoduchý recept na obed (prípadne aj večeru), ktorý zároveň nezaťaží a nebude sa ti chcieť po ňom spať. Zároveň plný bielkovín a slaniny sa tiež nemusíš báť. Ale to už predsa vieš.

Na plátky slaniny položíš rybie filety a podľa ich hrúbky pečieš na 180° v režime horných grill a fúkanie 20-30min. Nezabudni ich osoliť, okoreniť a poliať trochou oleja.

Citróny len rozrežeš, nožom nakrojíš dužinu, aby si tam v pohode vložil bobkový list a pečieš spolu s rybou. Na záver ich tým pečeným citrónom pokvapkáš a máš hotovo.

Podávaš so šalátom.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

294 kcal, tuky 16 g, bielkoviny 36 g, sacharidy 0 g, vláknina 0 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

VYSKÚŠAJ AJ ĎALŠIE RECEPTY Z RÝB: