ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):
Morčacie prsia – 200 g
Cherry paradajky – 100 g
Cesnak – 1 strúžik
Smotana 33 % – 100 ml
Soľ, Čierne korenie, Petržlenová vňať, Repkový olej, Maslo
AKO NA TO:
Ďalší vynikajúci a jednoduchý low-carb recept.
Mäso osolíš, okoreníš a na repkovom oleji obojstranne opečieš. Potom k mäsu pridáš za lyžicu masla, nakrájaný cesnak, cherry paradajky a chvíľu spolu podusíš, kým sa ti to celé krásne nerozvonia. Pred koncom pridáš smotanu, čerstvú petržlenovú vňať, necháš prejsť varom a odstavíš.
Dobrú chuť.
TIP: morčacie prsia vieš vyskúšať aj na sladko s medom a sezamom alebo zapečené so špenátom a syrom 🙂
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
550 kcal, tuky 8 g, bielkoviny 51 g, sacharidy 8 g, vláknina 1 g