ČO BUDEME POTREBOVAŤ (3 varianty):
1. s cibuľou (4 porcie):
Chlieb – 2 celé krajce na osobu
Vajíčka – 2-3 ks
Cibuľa – 1 menší kus
Repkový olej – toľko, aby sa v panvici časť chleba ponorila
AKO NA TO:
Vajíčka rozbiješ do hlbšieho taniera, rozšľaháš vidličkou, osolíš. Pridáš na jemno nakrájanú cibuľu, chlieb v tom obalíš, obojstranne opečieš a máš hotovo. Dobrú chuť.
„Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“
Muž v kuchyni
Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:
2. s klobásou (4 porcie):
Chlieb – 2 celé krajce na osobu
Vajíčka – 2-3 ks
Klobása – 1-2 kolieska na krajec chleba
Repkový olej – toľko, aby sa v panvici časť chleba ponorila
AKO NA TO:
Vajíčka rozbiješ do hlbšieho taniera, rozšľaháš vidličkou, osolíš. Obalíš chlieb, dáš ho piecť do rozpáleného oleja. Predtým než ho otočíš, vo vajíčku namočíš koliesko klobásy, položíš na chlieb, otočíš ho a upečieš aj z druhej strany. No a tiež máš hotovo. 🙂
_________________________________________
3. so syrom (4 porcie):
Chlieb – 2 celé krajce na osobu
Vajíčka – 2-3 ks
Tvrdý syr podľa chuti – 20 g
Repkový olej – toľko, aby sa v panvici časť chleba ponorila
AKO NA TO:
Vajíčka rozbiješ do hlbšieho taniera, rozšľaháš vidličkou, osolíš. Chlieb vo vajíčku obalíš, obojstranne opečieš, na tanieri pridáš nastrúhaný syr a môžeš sa do toho pustiť.
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
327 kcal, tuky 11 g, bielkoviny 14 g, sacharidy 42 g, vláknina 4 g