ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):
Olivy čierne – 50 g
Cherry paradajky – 6 ks
Hlávkový šalát – 6 listov
Kapary – podľa chuti
Biely jogurt gréckeho typu – 2 PL
Majonéza – 1 PL
Dijonská horčica – 0,5 PL
Soľ, Čierne korenie, Olivový olej
AKO NA TO:
Moja nová najobľúbenejšia príloha. Hlavne vďaka zálievke, podľa ktorej vznikol aj názov. MAjonéza-JOgurt a „dižonská“ horčica. V tomto istom pomere si toho vieš urobiť koľko chceš. Dozdobíš trochou čierneho korenia.
Zeleninu len nakrájaš, osolíš, poleješ trochou olivového oleja, premiešaš a máš hotovo.
Dobrú chuť.
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
271 kcal, tuky 24 g, bielkoviny 6 g, sacharidy 8 g, vláknina 4 g