Majo Dižon

Majo Dižon

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Olivy čierne – 50 g

Cherry paradajky – 6 ks

Hlávkový šalát – 6 listov

Kapary – podľa chuti

Biely jogurt gréckeho typu – 2 PL

Majonéza – 1 PL

Dijonská horčica – 0,5 PL

Soľ, Čierne korenie, Olivový olej

AKO NA TO:

Moja nová najobľúbenejšia príloha. Hlavne vďaka zálievke, podľa ktorej vznikol aj názov. MAjonéza-JOgurt a „dižonská“ horčica. V tomto istom pomere si toho vieš urobiť koľko chceš. Dozdobíš trochou čierneho korenia.

Zeleninu len nakrájaš, osolíš, poleješ trochou olivového oleja, premiešaš a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

271 kcal, tuky 24 g, bielkoviny 6 g, sacharidy 8 g, vláknina 4 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

ĎALŠIE JEDNODUCHÉ ŠALÁTY NÁJDEŠ TU: