Šopský šalát

Šopský šalát

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Balkánsky syr – 100 g

Paprika – 1/2 ks

Paradajky – 2 ks

Uhorka šalátová – 1/4ks

Čierne korenie, Olivový olej, Petržlenová vňať

AKO NA TO:

Rozdiel medzi dobrým a fantastickým šopským šalátom je opečená paprika a nadrvený syr. Papriku hoď na gril alebo do trúby na 12-15 min. na 180° horný gril a fúkanie. A syr nekrájaj na kocky, ale nadrv rukou. Celý šalát bude minimálne o level lepší.

Zeleninu si len nakrájaj, všetko zmiešaj, trocha čierneho korenia, olivový olej a nesekaná čerstvá petržlenová vňať a fantastický šalát je na stole.

Dobrú chuť.

TIP: ak si vieš zohnať zmes korenia s názvom Čubrica, tak choď do toho.. to pridávajú v Bulharsku a až tak to bude naozaj originál 🙂

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

290 kcal, tuky 21 g, bielkoviny 13 g, sacharidy 13 g, vláknina 3 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

ĎALŠIE JEDNODUCHÉ ŠALÁTY NÁJDEŠ TU: