Sendvič s prosciuttom a parmezánom

recept rýchla večera oslava party

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):

Rustikálna alebo celozrnná bageta – 1 ks

Prosciutto crudo (príp. Schwarzwaldská šunka), 60-100g

Parmezán – 40g

Zelenina podľa chuti

AKO NA TO:

Keď sa mi nechce večer po práci variť a niekedy sa mi naozaj nechce, tak si pripravím túto pochúťku na rýchlu večeru. Niekedy ju pripravím aj na oslavu alebo keď čakáme návštevu.

Bagetu rozrežeš, obložíš šunkou, zajedáš nakrájaným parmezánom a zeleninou podľa chuti.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

412 kcal, tuky 17 g, bielkoviny 31 g, sacharidy 29 g, vláknina 3 g


TIP: rýchla večera nemusí vždy znamenať varenie za sporákom… a tento recept naozaj nevyžaduje nič extra a jednoducho pripravíš aj viac porcií naraz. A ak chceš popustiť uzdu fantázii, tak to priprav ako jednohubky.. 😉 tiež mega fajnota.. tak dobrú chuť 🙂

PS: z bagety na večeru si nerob ťažkú hlavu.. len si tento recept nedaj o desiatej večer a si v pohode 🙂 a ak sa chceš inšpirovať aj na raňajky alebo obed, tak kukni sem