ČO BUDEME POTREBOVAŤ (1 porcia):
Rustikálna alebo celozrnná bageta – 1 ks
Prosciutto crudo (príp. Schwarzwaldská šunka), 60-100g
Parmezán – 40g
Zelenina podľa chuti
AKO NA TO:
Keď sa mi nechce večer po práci variť a niekedy sa mi naozaj nechce, tak si pripravím túto pochúťku na rýchlu večeru. Niekedy ju pripravím aj na oslavu alebo keď čakáme návštevu.
Bagetu rozrežeš, obložíš šunkou, zajedáš nakrájaným parmezánom a zeleninou podľa chuti.
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
412 kcal, tuky 17 g, bielkoviny 31 g, sacharidy 29 g, vláknina 3 g
TIP: rýchla večera nemusí vždy znamenať varenie za sporákom… a tento recept naozaj nevyžaduje nič extra a jednoducho pripravíš aj viac porcií naraz. A ak chceš popustiť uzdu fantázii, tak to priprav ako jednohubky.. 😉 tiež mega fajnota.. tak dobrú chuť 🙂
PS: z bagety na večeru si nerob ťažkú hlavu.. len si tento recept nedaj o desiatej večer a si v pohode 🙂 a ak sa chceš inšpirovať aj na raňajky alebo obed, tak kukni sem