Voňavý pstruh so zemiakmi

obed, recept, fitrecept, fitness recept, jednoduchý, rýchly, zdravý, chutný, pstruh, zemiaky

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4 porcie):

Pstruh, celý – 4 kusy

Zemiaky v šupke – 12 ks

Citrón – 2 ks

Repkový olej

Soľ

Rozmarín, Tymián alebo Provensálska zmes korenia

AKO NA TO:

Ryby opláchneme, položíme na pekáč pomazaný olejom, posypeme hrubozrnnou soľou a buď rozmarínom, tymiánom alebo provensálskym korením a dáme ich uzavreté piecť do rúry pri 200° na 30 min. Odkryté ich necháme piecť ešte cca 10 min., len nech chytia peknú „kôrku“.

Zemiaky medzitým uvaríme v šupke, kým nie sú mäkké. Na záver mierne roztlačíme a obojstranne na sucho opečieme na panvici. (pokračovanie nižšie)

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

pokračovanie:

Na tanieri pokvapkáme pstruha citrónovou šťavou.

Ak som niekedy stál pred dilemou čo variť na obed, tak toto je jednoznačná odpoveď.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

467 kcal, tuky 16 g, bielkoviny 43 g, sacharidy 38 g, vláknina 3 g

VYSKÚŠAJ AJ ĎALŠIE RECEPTY Z RÝB: