ČO BUDEME POTREBOVAŤ (4-6 porcií):
Oškvarky – 200 g
Horčica, plnotučná – 1-2 PL
Cibuľa – 1 menší kus
Čerstvý chlieb
Cibuľka a Kyslé uhorky na servírovanie
Soľ, Čierne korenie
AKO NA TO:
Keď vidím ako dokážu ľudia túto nátierku prekombinovať s vajíčkami, majonézou alebo dokonca s uvareným zemiakom… no, nechám to tak, nebudem to komentovať. Sto ľudí, sto chutí. Ty si ju však urob jednoducho a poctivo.
Pomelieš si oškvarky najemno, ale nie na kašu. Chceš tam mať stále chrumkavé kúsky. Zmiešaš s horčicou, najemno nakrájanou cibuľkou, osolíš, okoreníš, premiešaš a máš hotovo.
Aké jednoduché, no nie? Veď si netreba život komplikovať.
Dobrú chuť.
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
233 kcal, tuky 11 g, bielkoviny 8 g, sacharidy 23 g, vláknina 2 g
TIP: ak nemáš naozaj čerstvý chlieb priamo z pekárne, tak si radšej opeč ten, čo máš doma… s hriankou je to možno ešte aj lepšie 😉
PS: vyskúšaj aj iné nátierky alebo recepty na tie dni, keď sa nikto nedíva 🙂
DÔLEŽITÉ: ukážem ti, ako môžeš jesť, čo chceš a ešte pri tom aj efektívne spaľovať nadbytočné tuky. Bez toho, aby si musel/a kupovať doplnky stravy, zázračné výrobky alebo moderné superpotraviny. Vytvor si svoj osobný profil a presvedč sa sám/sama, že to ide napríklad aj s týmto receptom. 😉
Všetko máš pripravené v klientskej zóne na Ceste za pekáčom.