ČO BUDEME POTREBOVAŤ (6-8 porcií):
Bryndza – 200 g
Maslo – 50 g
Cibuľa – 1 menší kus
Červená prášková paprika
Chlieb
AKO NA TO:
Je to notoricky známy recept. Napriek tomu mám pocit, že sa vytráca z našich domácností. Túto nátierku som pripravil cez víkend a vrátil som sa spomienkami do detstva. 🙂
V každom prípade, nič ti nebráni si túto tradičnú slovenskú pochúťku pripraviť kedykoľvek. Hodí sa ako rýchle a jednoduché raňajky. (pokračovanie nižšie)
„Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“
Muž v kuchyni
Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:
pokračovanie:
Bryndzu zmiešaš s maslom, práškovou paprikou, na jemno nakrájanou cibuľkou a máš hotovo.
Odporúčam ti dať si k tomu aj porciu zeleniny.
Prajem dobrú chuť.
PS: áno, dnes už existuje miliarda ďalších „super“ zlepšení tejto nátierky, ale táto klasika, chutí najlepšie.. 😉 a keď už sme pri tých vylepšeniach, skús tieto bryndzové guličky 😉
NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:
296 kcal, tuky 13 g, bielkoviny 11 g, sacharidy 36 g, vláknina 3 g