Nátierka z červenej repy

pomazánka, červená repa, tvaroh, Lučina, tekvicové jadierka, zdravá, rýchla, chutná, jednoduchá večera

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (6-8 porcií):

Červená repa (čerstvá alebo predvarená) – 300 g

Tvaroh jemný, nízkotučný – 250 g

Lučina – 100 g

Tekvicové semiačka, 20 g

Celozrnný chlieb, 50-70 g na porciu

AKO NA TO:

Na otázku čo na večeru, je veľmi jednoduchá odpoveď.

Ak má čerstvú repu, tak ju očisti a nastrúhaj. Ak predvarenú, tak rovno strúhaš. Pridaj tvaroh s Lučinou a rozmiešaj do zmesi, ktorú buď natieraš na chlieb alebo ješ vidličkou/lyžičkou a chlebom len zajedáš.

Nezabudni ozdobiť tekvicovými jadierkami, ktoré opečieš na panvici na sucho a máš hotovo.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

122 kcal, tuky 4 g, bielkoviny 10 g, sacharidy 11g, vláknina 3 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

ĎALŠIE SKVELÉ NÁTIERKY NÁJDEŠ TU: