Nátierka z údenej makrely

jednoduchá pomazánka, údená makrela, zdravá, zdravé raňajky

ČO BUDEME POTREBOVAŤ (6-8 porcií):

Údená makrela, celá – cca 200 g

Vajce – 2 ks

Maslo/Rastlinný tuk – 70 g

Čerstvý chlieb (50-70 g na porciu)

Zelenina podľa chuti

Soľ

AKO NA TO:

Z makrely potrebujeme len mäso, takže ho opatrne oberieme, aby v ňom nezostali kosti a zbytok vyhodíme.

Vajíčka uvaríme na tvrdo, žĺtka pridáme k rybe, bielka nakrájame na malé kocky a pridáme tiež.

Na záver pridáme maslo (alebo rastlinný tuk podľa preferencií) a všetko spolu rozmiešame do jemnej nátierky. Podľa chuti osolíme a zajedáme zeleninou podľa vlastného výberu.

Dobrú chuť.

NUTRIČNÉ HODNOTY na 1 porciu:

286 kcal, tuky 15 g, bielkoviny 10 g, sacharidy 28 g, vláknina 6 g

Úspešne chudnúť bez jojo efektu sa dá jednoducho – stačí, keď zo svojej stravy nebudeš nič vynechávať.“

Muž v kuchyni


Viac si o tom môžeš prečítať v nasledujúcom článku:

ĎALŠIE SKVELÉ NÁTIERKY NÁJDEŠ TU: